lørdag 11. februar 2012

Solen skinner :)

Denne helga er det Rally Sverige alle bilene kjører fra Hagfors og endel tilskuere og sjåfører kjører forbi her. Så da tenkte vi en lang tur ut i skogen.
Det er mye å velge i av herlige steder og i dag gikk ferden opp ved Siristjernet. her er utsikten flott og i dag var det masse spor. Elg, mår, rådyr og mus noe jentene syntes var helt topp.

Kaia jakter og vi hører henne bjeffe nedi lia. Er det den riktige bjeffet løper P.O får å se om det kan være fugl:) I dag var hun veldig stille og det fikk vi svar på når vi kom litt oppi åsen. Da hørte vi hunder som hadde fått los og de bjeffet i over 1 time. Jentene likte ikke dette og holdt seg i nærheten av oss.her er godjentene våre en sliten en og en som helst bare vil jage :)
Det ble en kjempedag og alle 4 var enige om at vi tar oss en tur i morgen. Da skal vi ha med pølser og brød, P.O skal lage bål og vi skal grille.

Når vi kom hjem koste Jon Gunnar og tjejerene seg i uteboden. Vi lot den stå oppe for det er lenge siden de har vært ute av hønsehuset. Som takk la de 3 egg :) :)

Så kjære venner nå senker mørket seg og middagen skal forbredes. Jentene skal få et stort kjøttfult ben å kose seg med, vi skal ta oss et glass god vin.
Ha en kjempkveld alle venner! Klem

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar