lørdag 25. februar 2012

Alene igjenn

Nå er det stille i Dagverkstugan og vi går våre turer. I dag var været helt topp så vi dro et stykke oppi skogen. Det vi møtte der var at skogsveien var dekket av flis, skogsmarskinen hadde vært der og ryddet bort all haugene med greiner.

Da var det 2 stk som jublet!! nå kunne vi hente med tilhengeren så hønsegården blir ny for hønene. I slutten av mars kommer det 4 nye leieboere  (dvergkochin en rund og svulmende høne med en fyldig og dunet fjørdrakt) noe alle gleder seg til. Blomstebedet skal også bli fylt opp+ jordbæråkeren.
På toppen ligger det et nedlagt gård og den må ha været stor. Her finns det grunnmur fra et stort våningshus og rundtomkring ser man at det har vært husmannsplasser. Litt gjemtbort fant vi jordkjelleren, det er alltid spennende å finne steder som ligger litt gjemt bort. Neste gang skal jeg rydde og se om jeg kommer inn.
Når vi kom hjem fikk hønene seg et vårbad noe de setter veldig pris på. Her kaster de flis og jord over seg og lager et hull hvor de forsvinner i...
I morgen skal vi på hundeutstilling begge jentene skal vise seg frem:) Så i dag skal det klippes klør og en liten tur i dusjen.
Ha en fortsatt fin helg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar