onsdag 29. februar 2012

Hei alle venner:)

Ja, nå er jeg tilbake og dere skal få høre en herlig historie som vi opplevde på mandag. Vi var bedt til naboen på middag og gledet oss veldig, for naboen vår har en hane inne. Den heter Ture og ser ut som et vandrene fargekart med fjær over hele kroppen. Og kommer løpene når en roper. Det bor en hund + 3 katter der også så her er det liv. Maten ble satt på bordet der hvor katten hadde lagt seg, vekk med den. Så kom Ture og ville ha kontakt, han hoppet opp og klorte. Noe hunden ikke likte å jagde den bort men da kom katten og freste til hunden. ja her var det liv, maten var kjempegod! kvelden gikk kjempefort for det dreide seg mye om dyrene.
Når vi kom hjem til jentene var vi enig om at det holdt med 2 stk hunder inne!

Dagen etter alså i går ble vi enig om at når skapet som vi holdt på å sette sammen var ferdig. Skulle vi ta oss en kjøretur til Skåltjern hvor jentene skulle få en ny opplevelse. Nye lukter er alltid spennende så blir de slitne på en god måte. Vi gikk en times tid og alle var fornøyde så vi tok en omvei tilbake. Da vi var langt inne i villeste skogen hoppet det fram en huelg også kom kalven rett etter den kom farsjøl. Vi stoppet og bare nøt... men så dukket det opp 2 kalver til, på alle de turene vi har hatt i skogen var dette toppen.
Noen bilder ble det ikke pga fotografen satt bare og nøt:)

I dag har nabokjæringene vært på HANDLEtur til Karlstad og den var fra kl 9 til kl 16 noe som tar på kroppen. Vi er innom alle butikker som har REA og jeg får innføring i hvor de har den billigste kaffen til hvor en får kjøpt alt mulig for ingen ting:) second hand.
Så nå sitter jeg her og tenker hvor billig denne har vært og hvor mye jeg har fått kjøpt.
Til fredag legger jeg ut litt påskepynt som Monica selger eller Herr og Fru krimskrams. Her kan dere bestille og mailadressen kommer da.
Ha en kjempefin kveld. Klem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar