mandag 12. desember 2011

julemarked

Vi dro avgårde til Fillipstad får å se og kansje handle litt. At et lite sted kan ha så mange lys og så mye mennesker. Hundene syntes dette var kjempegøy, nesa neddi bakken og halen høyt gikk vi rundt. Det var lite å kjøpe men alle inntrykkene gjorde sitt, hundene sov godt når vi kom hjem.
Når vi kom hjem sto det 2 stk som var skravlesyke utenfor, dette er liksom "landet" her går man seg bare en tur og håper at den en har tenkt å besøke er hjemme. Jeg har alltid hatt et ønske om å lage karamellpudding, min kjære ville opfylle dette så på lørdag satt vi i gang. Hønene legger egg som aldri før, så 8 egg var ingen ting:) PO satt i gang med meg som hjelper og gjett den ble kjempegod:) Så besøket vårt fikk pudding + et glass vin og mange herlige historier fra Mottjernshyttan + omegn ble fortalt. Nok en kjempekoslig kveld og vi ble liksom bedre kjent med miljøet rundt her.
Natta!
God morgen....
I går kveld når vi la oss var det minus 12 og nå når vi sto opp kl 8 var det + 2 og det regner. Det er skikkelig slapseføre og vansklig kjøreforhold. I dag skal Jon Gunnar og hans tjejer få komme seg litt ut noe de setter pris på. Da passer jeg på å gjøre rent der det liker de godt.
Ha en kjempefin  førjulsdag og ikke stress men ta dagen som den kommer. Jul blir det alikevel. Klem

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar