søndag 11. desember 2011

Hei her er jeg igjen.

Ja, nå er det lenge siden sist. Her har det gått i ett med tur til Skjetten og 2 utstillinger. Vi har hatt besøk og pusset opp TV rommet. Noe som ble kjempefint og har tatt mye tid.
Det å dra ut på utstilling er ikke bare bare, her er det ofte et stykke unna så vi må opp tidlig. Den siste var i Arvika så vi måtte opp kl 6 og dro herfra kl 7. Det tok oss 2 timer og komme oss dit, så er det  finne seg en fin plass. Mye venting når en har 2 hunder som skal stille og begge må pusses på rett før de går inn. Gyda ble best i rase + at hun ble nr 2 i gruppa. Kaia gikk ikke videre pga halen som detter ned når det blir litt mye. Dette skal vi trene på... Hjemme var vi kl 18 og alle var fornøyde og slitne men en ting var vi enig om at dette vil vi fortsette med:)
Det som opptar oss nå er å få ferdig englerommet for TV rommet ble ferdig på lørdag og vi sitter her og er kjempefornøyde.

Her er hvordan det så ut før vi pusset opp. Dette er tatt fra samme vinkel som det første bilde.
Nå skal vi på julemesse i Fillipstad og shoppe litt. Det blir litt sosial trening for hundene. Ha en forsatt fin kveld. Klem

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar