onsdag 28. desember 2011

God Jul

Julen er snart over og hverdagen kommer tilbake... Her har det vært liv og mye familie på besøk. vi har kost oss med mye god mat + godt drikke. Snøen har regnet bort og varmegrader har gjort at det ser ut som tidlig på våren. Men vi har vært ute å grillet, godt en lang tur (uten is) og gjort i stand hønsehuset til nyttår. Jon Gunnar + hans tjejer er ute hver dag og bader i vedskjulet hvor de bader i sagflis og jord. De spiser alt av rester og nyter godt av at det er jul, og egg blir det:) I kveld kunne de legge seg i rent hus med rester fra ribba noe som er det beste de vet.
Inne har vi bakt risboller, pepperkaker, krumkaker og  brød. Mye god mat med tilbehør og et fantastisk dekket bord, både til frokost og middag det var Monica som sto for det:)
Jarle og Monica drver med salg av krimskrams på messer, så nå stikker alle nissegensere til nisser som skal selges neste år. Det blir litt brettspill også noe barna setter pris på, også forbreder vi oss til 18 årsdagen til Anne Marie. Den skal feires med brask og bram ......
Så nærmer nyttårsaften seg, da reiser Jarle og hans fam hjem. Lisa og Håkon + Tor Ivar tar over, da blir det stamp og shampis.
Så kommer hverdagen med nye oppussingsplaner: englerommet + gangen. Dette ser vi frem til og så ser vi frem mot lysere tider.
Klem til alle lesere.

1 kommentar:

  1. jarle thøgersen2. januar 2012 kl. 13:20

    Den oppsatsen på toppen er av kunstige blomster
    og kan brukes av alergikere og brukes år etter år

    SvarSlett