tirsdag 5. februar 2013


 Tenk en legger seg og det er bare is og litt snø, så våkner en og alt er hvitt. Alt blir lyst og fint, rent liksom! En blir glad når lyset og solen gjerne vil frem og skinne på oss:)
På bilde til venstre er "logen" som tilhører herregården. Så turene våre når det ikke er kjørevær, er rundt her.
Hundene storkoser seg i snøen, løper og erter hverandre opp. Kaia elsker og dynke Gyda som legger seg mer enn gjerne på rygg og er med på leken

Som dere har sett av bildene i bloggen bor vi idyllisk til... det er trollsk, spennende og helt nydelig. Her har vi liksom alt, en kan se spor etter rev, hare, rådyr, elg + ulv. Det er fisk i tjernet både åbbor og gjedde så fiskekaker som hamburger er kjempegodt. Vi kan sitte på krakken og bare se utover tjernet og tenke "for et herlig sted"
Som dere kansje husker kjøpte vi kyllinger i fjor og nå har de blitt store jenter. Disse to heter Børrsa og Madde, de har begynt å legge egg små fine egg:) De er tamme og sitter gjerne på armen og koser, det vanker ofte et lite kyss... Hadde aldri trodd at det var så mye selskap i høner.

På dette bilde er Jon Gunnar med Lille My og Martha. Snøen er spennende og godt, de elsker å være ute . Tripper rundt og spiser å bare har det på G spes nå når det er temp til det. Jon Gunnar galer og vil fortelle alle rundt seg hvor lykkelig han er.

Louise på tur:)Ha det fint der ute!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar