fredag 6. januar 2012

I dag når vi sto opp skinte solen og vi bestemte oss for en god tur med jentene. Litt sjokolade og farris så dro vi innover i skogen:) Det glitret og skinte helt nydelig i snøen, man føler at en eier hele verder og litt til.  Det var litt spor av rådyr og røyskatt og jentene snuste å lekte, mens vi sto og snuste inn den gode rene luften. Etter en god stund gikk vi hjemover og alle 4 var fornøyd med en kjempetur:)
Lunsjen også 1 time på øyet var helt fullkommet, da var man klar for litt ryddings og forbrede kvelden kos. Rekecoktail med hvitløksbrød og god

Før det må jentene få seg en tur ut og tenk det er måneskinn, vi trengte ikke bruke lommelykt. En blir litt vedmodig når en ser månen og snøen som glitrer i lyset. Spes. når jeg var barn og lekte ute i snøen og vi bygde snøhytter på baksiden av blokka.  etter mange dager med hardt arbeid og snøbyen var ferdig. Satt vi ute og tittet på månen og gledet oss til nyttår som vi skulle tilbringe i byen vår. Pølse + lompe var på menyen og alle som ville fikk være med. Vi skulle skrive GODT NYTTÅR med stearinlys:) ja vi drømte oss bort da og det kvelden glemte jeg aldri. Den kommer tilbake når månen lyser og det glitrer i snøen. Vi som vokste opp på Lambertseter i 60 åra hadde det bra, hadde ikke PC eller TV men brukte fantasien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar