søndag 16. oktober 2011

Tur ut i skogen:)

Vi skulle ta med besøket for å se om soppen var frosset. Har et sted hvor vi vet det er  traktkantareller og det stemte, vi plukket en hel kurv. Så det ble en pils og et glass vin mens vi renset. jeg skulle servere elgstek til middag da ble det soppstuing som en bonus. Av fersk sopp blir det ekstra god smak og alt ble spist opp:)
I dag har vi tatt det med ro, to kvelder i stampen med mye god mat og drikke tar på . Så det ble en tur i skogen hvor vi fant Masse sopp som var like fin, det har vært kuldegrader så jeg trodde alt var råtnet.
Her er det kantareller som er like fine... Soppstuing: Stek bacon og løk i biter, ha i forvellet sopp, salt og pepper, hvitløk og til sist fløte. La det kose seg i ca 10 min så smaker du den til. Ferdig. Godt til vilt.
Vi hadde også en forrett Skagenrøre: Kutt opp reker i små terninger og løk likedan,majones og rømme, klipp dill over, smak til med presset sitron + salt og pepper. Et beger med lodderogn røres forsiktig inn. Serveres med ristet brød. Denne er" bankers"
I morgen skal vinduene pusses og Gyda og jeg skal på hundeskolen.
Ha en fin kveld:)
                   

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar