lørdag 14. desember 2013
Hei,alle venner.. Denne uken har vi hatt besøk av venner så jeg fikk ikke tid til bloggen. MEN nå håper jeg det skal bli greier:) I dag lørdag har det kommet ca 2cm med snø og vi har fått med oss naboen så vi kan få snudd båten oppi gjellsjøen. Bilder kommer...
Ellers har det gått i ett de siste ukene vi har sett på HØY bil som vi kan bruke i skogen på alle våre skogsturer. For 2 uker siden fant vi en ihjelkjørt rev ved veikanten på den andre siden av veien. For at ikke hundene skulle tukle med den, tok vi den med opp i skogen. Her har vi et sted hvor vi vet det er endel dyr, så vi tenkte mat...
Dagen etter dro vi tilbake og reven var borte! Ulven hadde fått mat:)
Denne vinteren og våren har vi store planer med å pusse opp litt inne i huset,peisestua skal bli jaktstue+ at gangen skal få et nytt utseende. Kjøkkenet skal få noen nye skap og bord, så det blir nok å henge fingerene i. Bilder kommer...
Jeg vet godt hvordan det skal være, har brukt mange timer med planlegging og endelig har vi kommet i mål.
Den 23 november hadde vi marked her, noe jeg har ønsket meg i flere år. Så da ble det mest naturlig at jeg ble "sjefen" he he.. Hele byen var med og alle fikk arbeidsoppgaver, vi lagde og hang opp plakater over alt. Satt inn i aviser rundt her og planleggings møter her hos oss.
Her setter vi opp bodene.
Det ble solgt alt fra "norske" vaffler med geitost til utskjærtedyr,kranser og masse hjemmelagde ting.
Det ble en suksess og alle var kjempefornøyde og vi avsluttet med pølse+ lumpe. Så vi har i tankene at til sommeren finner vi på noe annet gøy.
MAT I STENHUSET.
Jeg kjøpte en salmalaks sist jeg var i Norge.
Og dette ble det vi lagde!
Du trenger:
En salmalaks
hvitløk
chili
fersk koriander
sojasaus
olje
smør
Bånnspagetti med hvitløk og persille
lime
rømme
Pensle fisken med soja, hvitløk, koriander og chili.
Dette bilde skulle vært først..
Her har jeg stekt halvparten og den andre er rå.
Stek fisker bare litt og ha over sesamfrø, den rå fisken har en over litt lime + soja og sesamfrø.
Håper det vil smake!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar