søndag 13. mai 2012

Torptur

      Når vi bestemmer oss for å gå ut på tur vet vi aldri hvor vi ender. Pakker med oss niste,kaffe og hundegodis + vann. Denne gangen gikk turen på en gjenngrodd skogsvei, spennende:) Når vi hadde gått en times tid endte vi ved et nedlagt torp som bestod av hovedhus, jordkjeller, en liten låve hvor det så ut som de hadde drevet med sauer. Et uthus var det også med en liten utedo.                          

Når vi finner disse torpene ser jeg etter bærbusker og stauder, de fleste har solbær og rips, noe som er litt rart er at det finns nesten ikke frukttrær. Tror jeg har funnet på 20 torp kansje 2 epletrær, mens nesten alle har bærbusker. Så til høsten drar vi ut på bærtur og kommer hjem med solbær:)
Når vi gikk oppover lia så jeg en Tystbast som blomstret og  vi så den på lang avstand. Den er veldig giftig så den fikk stå i fred.

  Når en går sonn å titter på skogen ser en mye en ofte ikke legger merke til eller tenker etter at det finns. Jeg elsker å se nedi bekker på stenene og plantene som har funnet seg til rette og beveger seg med strømmen.

Fargene som bestandig passer sammen og alle nyansene.


Jeg elsker å ta bilder av det jeg finner i naturen og har i det siste oppdaget hvor mange farger det finnes.
Vi er på tur nesten hver dag og opplever masse bare det å sitte stille på en rot å høre. Fuglene som snakker sammen om hvor fin denne sommeren skal bli og bekken som slidrer forbi Ja dette er livet for oss og hundene som løper å leker i vannet så mosen skvetter.
                                                                                                                       
                                                   
Nå er jeg i full gang med loppisen og dere kan tenke dere hva jeg har funnet fram.... Jeg har spart på alt mulig og det kommer fram nå. Alt fra eggeglass til sykler he he dere som kjenner meg vet at en tid ble jeg kalt for pilenfyttebyrå.
Alt det jeg trodde jeg skulle få bruk for en vakker blir å se på loppisen min:)
"2 boder fulle og mere skal det bli" 
Bilder kommer senere. Klem

1 kommentar:

  1. Hej Var det i Bastmanstorp ni var som ligger lite längre bort än Basthöjden? Anneli Tilkku

    SvarSlett