mandag 21. november 2011

Jeg kom hjem fra Skjetten utpå ettermiddagen på fredag, jeg fikk gjort kjempemasse. Røntgen, førekort og fått unna nesten alle julpresangene:) Kjempefornøyd. Turen hjem gikk fort og greit, tok veien omTøckfors og Karlstad noe som tok 1 time lenger tid. Men på grensa i kjøtthallen hvor en får kjøpt kjøtt og pålegg i mange varianter alt fra bjørnebiff til slangekjøtt:)
Når jeg kjørte inn på tunet kom det 2 lykkelige hunder mot meg og en galende hane med sine trofaste tjejer, da er det godt å komme hjem.
På lørdag var det ganske fint vær, en skogstur til et sted vi lenge har hatt lyst til å se. Det første vi møter er en nedlagt gård som har vært kjempestor, jordkjelleren var der og mange ruiner som viste tydelig at det hadde bodd folk der. Utsikten var vakker og langt i det fjerne hørte vi orreleik:), dette var "trollsk ", gamle trær med skjegg, noe som hadde vært helt topp for barn og fortelle eventyr i... grønnfarger i alle varianter... ja rett og slett herlig! 
Når kvelden kom spiste vi en 3 retters og mye god vin til, så avsluttet vi med en kosestund foran peisen. God natt, i morgen skal vi på hundeutstilling.
Opp klokka 6!
 Alt er pakket og klart for en ny dag med mye spenning, " karlstad here we come".Ridehuset på 4H gården , hvor det var kaldt og mye godsaker (hestemøkk) som var tråkka nedi jord. Kaia som er hvit ble fort litt sort og Gyda som spiser ALT hadde nesa mer nedi bakken enn over :)
Hele showet begynte kl 9 og vi nr 22 og 133:( ja vi gikk tur, spiste, drakk kaffe, lo mye og tittet på alle de flotte hundene,149stk. Begge gikk til gruppefinalen så vi måtte vente til slutt og vi frøys og frøys... en liten tur i bilen for og bli tina opp. Så kom det store og  jentene var kjempeflinke, Gyda ble nr 3 og Kaia nr 4 i sine grupper.
Når vi endelig kom hjem måtte ALLe tines opp, under teppe og et glass vin. Det var 2 slitne hunder som sovnet på hver sin plass og var godt fornøyd med dagen. Og vi menneskene var veldig enig.

2 kommentarer:

  1. Nydelige bilder som vanlig....Flinke hunder da... Grattis. Klem Gro

    SvarSlett
  2. Heja Motjarnshyttan och heja era gulliga hundar , sa trevlig blogg och finfina bilder Stor kram fran Stockholm , Suzanne

    SvarSlett